Nimenhuuto marker
Ylläs, Yllästunturi, 95970 Kolari [kartta]
Alustava leirisuunnitelma Ylläksen vuorijuoksun ja rullahiihtokisan yhteydessä.

Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja

10
Jonski Kepa Elmeri H Matias Sara N Nea K Ella A Arto Janne P Marko A
1
Jesse
83

Kommentoi...

Jani

Jos tarvitset majoitusta, laita kommentti montako hlöä ja mille ajalle 28.6 mennessä. Majoitus yhteistyökumppani Lost In Lapland.

Arto

Kerttu to-su. Arto to-su(käy töissä pe-la, jos tuuraus ei onnistu:) Santeri miettii huomiseen majoitustarpeen.

Arto ilmoittautui in

Kerttu to-su, Arto to-su, Santeri ilmoittaa huomenna majoitustarpeen.

Elmeri

Elmeri, Sanna ja Sami to-su.

Matti

Matias varmistaa ma 28.6. onko to-su vai pe-su. Matti yrittää päästä vielä mukaan.

Janne

Sara to-su majoitus, mites ne ruokailut?

Nea

Nealle to-su majoitus. Saa laittaa Saran kanssa samaan huoneistoon.
Terveisin, Taru

Marko ilmoittautui in

Anttolat 4 hlö to-su

Matti

Matias to-su

Arto

Leiriohjelma ja lenkkien pituudet iän ja tason mukaan, pk lenkit sopivissa porukoissa.
to 15.7.
ip Rhv 1.30 -2.00 kilpailuun valmistava harjoitus kisareitillä tai oma nousevan tehon harjoitus, jos et osallistu perjantain kisaan.

pe 16.7.
Aamulenkki
ap Sjk tai jk 1.30 pk sis loikkia esim 5x15 s
ip Rhv kisa veryttelyineen 2.00 -2.30 . Harjoitusvaihtoehto kisalle Sjk/sr 1.30-2.00 sis verr + vk 5-10 min + 3-6x 4-6 min ank/2-3 min + verr.

la 17.7.
Aamulenkki
ap Vuorijuoksu klo 10.00 veryttelyineen 1.30-2.00. Harjoitusvaihtoehto kisalle Juoksu/jk 1.30-2.00 nouseva vk klo 9.00 verr ja aerk- vk juoksu vuorijuoksureitillä lähtö klo 9.30. Palatessa vuorijuoksun seuraaminen ja veryttely.
ip Rhp 1.15 -2.00 pk

su 18.7.
Jk vaellus 2.30-4.00 pk kevyt

Mukaan leirin mukainen varustus. Muistakaa ilmoittautua kisoihin 12.7. mennessä. Jani laittaa kisailmoittautumisista ja ruokailuista vielä infoa.

Ylläksellä nähdään,
Terveisin Arto ja Jani

Kommentoi tapahtumaa: Kirjaudu jäsensivuille tai liity joukkueeseen.

Avoin ilmoittautuminen vieraileville pelaajille

Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja